...
Home Phone Email Cart0
Ortopedski razteznik za vrat

29.99

29.99

Ortopedski razteznik za vrat

(4 mnenja strank)

29.99

Vas muči utrujenost, bolečine v vratu in ramenih, glavoboli ali migrene? Potem je Ortopedski razteznik za vrat prava rešitev za vas.

Opis

Marsikdo izmed nas se srečuje z raznimi problemi kot so utrujenost, težka glava, migrene, bolečine v vratu in ramenih, težave s koncentracijo… Vse to lahko povzroča stres, služba, večurno sedenje v pisarni ali v avtu, nepravilna drža, večje obremenitve pri raznih športnih aktivnostih, ter razni drugi dejavniki.Ortopedski razteznik za vrat deluje na principu nežnega raztezanja vratnih vretenc in mišic ter s tem zelo učinkovito pripomore pri zmanjšanju napetosti v vratnem predelu, izboljša prekrvavitev, pretok kisika v mišičevje in živčevje, zmanjša bolečine v vratu in hrbtu ter poveča mobilnost vašega vratu.

Uporaba je zelo enostavna, saj ga lahko pritrdite okoli kljuke na vratih ali za ograjo, udobno namestite glavo v razteznik in že se lahko sprostite. Zahvaljujoč zelo lahki in kompaktni obliki ga lahko nesete s seboj kamorkoli. Priložena je tudi torbica ter maska za čez oči za še večjo sprostitev.

Paket vsebuje:

 • Ortopedski razteznik za vrat
 • Maska za sproščanje
 • Potovalna torbica

4 mnenja za Ortopedski razteznik za vrat

 1. Mare

  Razteznik sem naročil bolj iz radovednosti ampak dejansko pomaga. Hvala lepa.

 2. Sonja

  Dejansko deluje. Priporočam.

 3. Frane

  Presenečen nad rezultatom. Hvala.

 4. Jože

  Meni pomaga.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.